Γυναικείες απιστίες στην Ευρώπη



Είναι τρεις άντρες : ένας Γερμανός , ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (όπως πάντα) και συζητούν για το πως καταλαβαίνουν , ότι οι γυναίκες τους , τους απατούν.

Γερμανός : – Εγώ τη γυναίκα μου αν με απατήσει είναι εύκολο να το καταλάβω. Μπαίνω στο το βράδυ στο σπίτι , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν . Είναι φως φανάρι. Δε λέω τίποτα την πάω στην αποθήκη , παίρνω το ρόπαλο και την πλακώνω στα μπουκέτα. Την κάνω τόπι στο ξύλο !!!! Τι θα κάνει ; Θα μου το μαρτυρήσει !!!!
Γάλλος : – Άντε ρε βάρβαρε Γερμανέ , στη Γαλλία είναι πιό απλά τα πράγματα .
Γερμανός : – Δηλαδή τι κάνετε εσείς ;
Γάλλος : – Εγώ τη γυναίκα μου αν με απατήσει είναι εύκολο να το καταλάβω. Μπαίνω το βράδυ στο σπίτι , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν. Είναι φως φανάρι. Δε λέω τίποτα , την παίρνω , πηγαίνουμε μια βόλτα στο Σηκουάνα, ετά δείπνο ρομαντικό με κεράκια ,της πιάνω το χέρι,της λέω γλυκόλογα ,τι θα κάνει η γυναίκα ; Θα μου το μαρτυρήσει !!!!
Έλληνας : – Είστε και οι 2 μαλάκες !!!!!!
Οι άλλοι δύο τον κοιτούν με απορία και εκείνος συνεχίζει :
– Εδώ στην Ελλάδα είναι πολύ απλά τα πράγματα . Μπαίνω στο σπίτί , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν . Είναι φως φανάρι . Δε λέω τίποτα …. Βγαίνω στο μπαλκόνι ατάραχος και βλέπω απέναντι τη γειτόνισσα , τη Λίτσα και της λέω : «Γεια σου Λίτσα , ΠΟΥΤ@Ν@!!!»
-Εγώ ΠΟΥΤ@Ν@ ;; , Λέει αυτή . » Η γυναίκα σου είναι ΠΟΥΤ@Ν@ , που γ@μιέται με τον Σάκη τον γιό του μπακάλη!!!!».

μπλιάξχαχαχα (+60 σκόρ, 30 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , , ,

Σχολιάστε