Τέσσερα κινέζικα βασανιστήριαΉταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάια όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον πλάκωσε και λιποθύμησε.
Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί.
Του λέει λοιπόν ο μεγάλος μονάχος:
– Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταΐσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια. Εντάξει;

– Εντάξει, λέει κι ο τυπάς ξαφνιασμένος. Έγινε!
Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί. «Καταπληκτικοί» αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί.
Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί. «Μεγαλειώδη έργα» αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του.
Τη τρίτη μέρα αφού έκανε το συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Έτσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε! Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωάς μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού .
Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρά σχοινιά και ένα ταμπελάκι που έλεγε: «1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με χοντρά σχοινιά»
– Σιγά, λέει, αυτά εγώ τα μασάω και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τα σχοινια και λύνεται.
Κοιτάει μετά και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει: «2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου.» Άρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σα ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρόνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι. «3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα. »
Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια. Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μια τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε. «4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στη στέγη!«

μπλιάξχαχαχα (+2 σκόρ, 1 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε