Ιδέες για μηνύματα στον τηλεφωνητή



Εμπρός .Πιθανότατα είμαι στο σπίτι…απλώς αποφεύγω έναν αντιπαθητικό τύπο…άσε μου μήνυμα… άμα δεις και δεν σου τηλεφωνήσω, εσύ είσαι ο εν λόγω.

Σας ευχαριστούμε που καλέσατε ΤΟΥΣ ΜΑ***ΚΕΣ. Αυτή τη στιγμή όλοι οι μα**κές είναι απασχολημένοι. Μετά το Μπιπ αφήστε όνομα και νούμερο και θα βάλουμε έναν μα**κά να σας τηλεφωνήσει το συντομότερο δυνατό.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να “ρθω στο τηλέφωνο γιατί έχω αμνησία και νοιώθω ηλίθιος όταν μιλάω με κάποιον που δεν τον θυμάμαι. Καλοσύνη σας αν με βοηθήσετε αφήνοντας το όνομα μου και λέγοντας δυο λόγια για το ποιος είμαι. Ευχαριστώ.

Ελα…ξέρω, μπορείς, σφίξου λίγο ..έτσι μπράβο , ένα μικρούλι ,μονάχα ένα μικρούλι , έλα …μπράβο ..έλα, πάμε…να, έτσι – μπιιιιιπ, ένα μικρό, μπιιιιιπ, έλα, πάμε…….

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να έρθω στο τηλέφωνο γιατί είμαι στο υπόγειο και τυπώνω μια νέα παρτίδα από Ευρωπεντακοσάρικα. Αν χρειάζεσαι λεφτά, ή αν θέλεις να τσεκάρεις την ποιότητα της δουλείας μου, άφησε όνομα, τηλέφωνο και τι πόσον χρειάζεσαι, μετά το Μπιπ. Αν είσαι από την Κεντρική Τράπεζα, αγνόησε το μήνυμα.

Σε ευχαριστούμε που κάλεσες τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. Με το Μπιπ, το τηλέφωνο σου θα εκραγεί στέλνοντας μεταλλικά και πλαστικά θραύσματα βαθιά μέσα στο κρανίο σου.

Όχι, όχι!…όχι αυτό!…ο, τι άλλο θέλεις, αλλά όχι αυτό! Όχι το μπιπ! Όχι! Έλεος! Όχι το μπιπ! Ο, τι άλλο εκτός από το μπιπ!ΑΑΑΑΑΑιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Νιώθεις κουρασμένος…τα βλέφαρα σου βαραίνουν… νυστάζεις φοβερά…σιγά σιγά χάνεις την βούληση σου…και θα κανείς αυτό που θα σου πω…μόλις ακούσεις το Μπιπ θα αφήσεις όνομα, τηλέφωνο και μήνυμα.

Εμπρός… Ο αυτόματος τηλεφωνητής χάλασε…Σας μιλάει το ψυγείο…Παρακαλώ, αφήστε το μήνυμα σας μετά το μπιπ, μιλώντας αργά, και θα μου το κολλήσω απ` έξω με ένα μαγνητάκι.

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , , , , , , ,

Σχολιάστε