Αγενής παπαγάλος στο αεροπλάνο



Σε μία πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στα πίσω καθίσματα και πολύ κοντά στην πόρτα του αεροπλάνου, κάθεται ένας τύπος με ένα παπαγάλο στον ώμο. Καθώς η αεροσυνοδός πηγαινοέρχεται στο διάδρομο και σερβίρει ποτό και φαγητό στους επιβάτες, περνώντας μπροστά από τον τύπο, ο παπαγάλος αρχίζει με φοβερά επιτακτικό ύφος.
– Που “σαι ρε μουνάκι.. πιάσε μου ένα ουίσκι σκέτο..
Σαφώς πιο ευγενικός ο τύπος, δίνει και αυτός την παραγγελία του, βλέποντας την αεροσυνοδό να φεύγει φανερά προσβεβλημένη.
– Δεσποινίς, αν είναι δυνατόν, μπορώ να έχω ένα νες μέτριο με γάλα;

Η αεροσυνοδός, δίνει τόπο στην οργή, αλλά παρόλα αυτά αγνοεί τις επιθυμίες του παπαγάλου και του τύπου. Καθώς δέκα λεπτά περνούν, και η αεροσυνοδός συνεχίζει να εξυπηρετεί τους άλλους επιβάτες, εκνευρισμένος ο παπαγάλος αρχίζει και φωνάζει.
– Τι θα γίνει μωρή καριόλα; Θα μου φέρεις εκείνο το γαμο-ουίσκι επιτέλους μην τα κάνω όλα μουνί εδώ μέσα;
Σχεδόν αμέσως και ο τύπος υπενθυμίζει στην αεροσυνοδό…
– Αν μπορείτε δεσποινίς, μπορείτε να φέρετε τον καφέ που σας ζήτησα;
Έξαλλη η αεροσυνοδός, μα πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, φεύγει και μπαίνει στο πιλοτήριο. Πιάνει τον συγκυβερνήτη και αρχίζει τα παράπονα σχετικά με την όλη κατάσταση. Αυτός την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι θα παρακολουθεί κρυμμένος, και ότι αν υπάρχει συνέχεια στο θέμα θα επέμβει. Πράγματι, η αεροσυνοδός, εκτελεί και πάλι την «βόλτα» της στο διάδρομο του αεροπλάνου.
Για μια ακόμα φορά όμως, ο παπαγάλος φωνάζει…
– Τι θα γίνει μωρή σκατοπουτάνα; θα το βγάλεις καμιά ώρα το μπουκάλι με το ουίσκι από τον κώλο σου να μου σερβίρεις επιτέλους;
Και παράλληλα ο τύπος…
– Δεσποινίς, πάει σχεδόν μισή ώρα από τότε που σας ζήτησα τον καφέ.. μήπως θα μπορούσατε να μου τον φέρετε;
Εν τω μεταξύ ο συγκυβερνήτης που ακούει κρυμμένος, πετάγεται έξαλλος και πλησιάζει τον τύπο. Και με επιβλητικό τόνο τους λέει:
– Ηρεμήστε επιτέλους. Σεβαστείτε τόσο την αεροσυνοδό όσο και τους συνεπιβάτες σας που δεν έχουν καμία όρεξη να σας ακούν.
Πετάγεται ο παπαγάλος…
– Άντε και γαμήσου παλιομαλάκα, αδερφή… χωρίς να το καλο σκεφτεί ο συγκυβερνήτης, τους αρπάζει και τους δύο, ανοίγει την πόρτα και ενώ βρίσκεται πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό, τους πετάει έξω και τους δύο.
Ο τύπος αρχίζει και αναπτύσσει ταχύτητα στην κάθετη πτώση του … και τότε έρχεται πετώντας ο παπαγάλος δίπλα του και του λέει.

Πάντως για ον χωρίς φτερά, έχεις πολλά αρχίδια

μπλιάξχαχαχα (+7 σκόρ, 14 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε