Σπάνια ασθένεια



Κοιτάζεται ένας τύπος ένα πρωί στον καθρέφτη, και τι να δει; ένα μικρό π***έος είχε φυτρώσει στο μέτωπό του. Πηγαίνει κατευθείαν σε ένα γιατρό. Τον εξετάζει ο γιατρός:
– Πω πω…! Κεφαλόπου****τσα ! Σπάνια περίπτωση.
– Τι να κάνω γιατρέ μου;

– Ταξίδια. Κάνε πολλά ταξίδια. Όπου δεν έχεις πάει, να πας όσο πιο γρήγορα μπορείς….
Ε, τι να κάνει ο τύπος, φτιάχνει τις βαλίτσες του και αρχίζει να γυρίζει την Ελλάδα. Τι Αιγαίο, τι Ιόνιο, τι Κρήτη πήγε, όλα τα γύρισε. Το π****έος όμως, συνέχιζε να μεγαλώνει. Οπότε, αποφασίζει να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη μπας και κάτι δε πήγαινε καλά (εκτός από το π**έος στο κούτελο).
Πάει σε ένα άλλο γιατρό, και τον εξετάζει:
– Πω πω…! Κεφαλόπ****τσα! Σπάνια περίπτωση.
– Τι να κάνω γιατρέ μου; Πήγα σε ένα άλλο γιατρό και μου είπε να κάνω πολλά ταξίδια. Όλη την Ελλάδα γύρισα αλλά συνεχίζει να μεγαλώνει..
– Δίκιο είχε ο γιατρός. Ταξίδια! Πολλά ταξίδια να κάνεις. Βγες και εξωτερικό, δες ότι δεν είδες ποτέ σου πάνε παντού !!!.
Ε, τι να κάνει ο τύπος, αρχίζει και γυρίζει όλο τον κόσμο. Τι Λονδίνο, τι Παρίσι, τι Τόκιο, τι Μόσχα, όλα τα είδε.
Η πού****τσα όμως, συνέχιζε να μεγαλώνει, και είχε γίνει πλέον κανονικό μέγεθος. Ο τύπος αναγκαζόταν να φοράει μονίμως καπέλο ή σκούφο για να μην φαίνεται.
Είδε και απόειδε σε ένα ταξίδι του στην Αμερική αποφάσισε να πάει σε κάποιον γιατρό εκεί, μπας και οι Έλληνες γιατροί έκαναν κάτι λάθος.
Πάει λοιπόν και τον εξετάζει:
– Πω πω! Κεφαλόπου****τσα! Σπάνια περίπτωση ,του λέει.
-Και τι να κάνω γιατρέ μου;
– Ταξίδια, κύριέ μου. Κάντε ότι ταξίδια μπορείτε, να δείτε νέα πράγματα, γιατί αν βγούνε και τα αρχ***ίδια ,δε θα βλέπετε τίποτα !!!

μπλιάξχαχαχα (+2 σκόρ, 1 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε