Απορριπτική επιστολή της γυναίκας προς τον άντρα



Αγαπητέ Υποψήφιε,

Μετά από τον διαγωνισμό της …../…../20….., με λύπη μου σε πληροφορώ ότι βρέθηκες ακατάλληλος. Όπως ήδη γνωρίζεις, ο Διαγωνισμός ήταν σκληρός, και δεκάδες υποψήφιοι πήραν μέρος. Με άλλα λόγια, μην το πάρεις κατάκαρδα. Ούτε ο πρώτος θα” σαι, ούτε ο τελευταίος. Ξεπέρασε το !!!

Ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί σε ένα εξάμηνο (αλλαγή σεζόν), οπότε μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, εφ” όσον συμμορφωθείς με τα ακόλουθα:

Ακόμη κι αν δεν πάρεις μέρος σε προσεχή Διαγωνισμό, η Αίτηση σου θα παραμείνει στα αρχεία μου, και θα επικοινωνήσω μαζί σου, αν σε χρειαστώ στο μέλλον (λειψιανδρεία).

Για να είσαι όμως πιο τυχερός σε άλλες μελλοντικές υποψήφιες, σου παραθέτω τους λόγους που κρίθηκες ακατάλληλος :

  1. Το επώνυμο σου είναι απαράδεκτο. Αρνούμαι να το προφέρω, πόσο μάλλον να το αποκτήσω η ίδια, ή να το δώσω στα παιδιά μου.

  2. Το όνομα σου είναι απαράδεκτο. Μου είναι αδύνατον να σου το ψιθυρίζω ηδονικά στις ερωτικές στιγμές μας. Και δεν θα μπορούσα να το κάνω τατουάζ σε απόκρυφο (ούτε φανερό) σημείο του σώματος μου!!!

  3. Στο πρώτο μας κιόλας ραντεβού, το πορτοφόλι μου άδειασε, ενώ το δικό σου στομάχι γέμισε.

  4. Το αφελές σχόλιο σου ότι “αγοράζεις προφυλακτικά χονδρικώς” φανερώνει ότι δεν πολυενδιαφέρεσαι για τα ψυχικά μου χαρίσματα.

  5. Έχασες στο ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ. Σε ρώτησα δέκα πράγματα για τον εαυτό σου, κι απάντησες με μεγάλη αυταρέσκεια, πριν ενδιαφερθείς να ρωτήσεις κάτι για μένα.

  6. Δεν μου στέλνεις συχνά μηνύματα και e-mail, που σημαίνει ότι αν από τώρα με παραμελείς έτσι, θα ψάχνω σύντομα για αντικαταστάτη.

  7. Με πολιορκείς συνεχώς με μηνύματα και e-mail, που σημαίνει ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, κοινώς είσαι τεμπελόσκυλο.

  8. Είσαι πιο αδύνατος/πιο χοντρός από μένα, και δεν ταιριάζουμε οπτικά.

  9. Είσαι πολύ κοντός. Ο γιος μας (αν είχαμε) θα έτρωγε πολύ ξύλο στο σχολείο, θα του κάνανε καψόνια στο στρατό, θα “τρωγε πόρτα στα μαγαζιά, και οι γκόμενες θα του έδιναν επιστολές σαν κι αυτή !!!!

  10. Είσαι πολύ ψηλός και άμυαλος. Το άμυαλος με συγκινεί, αλλά το ύψος σου θα μας εμποδίσει να δοκιμάσουμε και τις 369 στάσεις του Κάμα Σούτρα.

  11. Με απογοήτευσε η αδυναμία σου να φτιάξεις τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά, το αμάξι μου, να βάψεις το δωμάτιο μου, να κόψεις ξύλα για το τζάκι κλπ.

  12. Η ακαταστασία σου σε συνδυασμό με την απροθυμία σου να πάρουμε οικιακή βοηθό, είναι αποκαρδιωτική.

  13. Μέσα στην συζήτηση μας, ανέφερες την μητέρα σου δέκα φορές το λεπτό. Ακόμη και στον οργασμό σου φώναζες “μάνα μου”.

  14. Παρ ότι αγαπώ τις τέχνες και το θέατρο, και είμαι σχετικά ανοιχτόμυαλη, η μανία σου να φοράς περίεργές στολές την ώρα του σεξ μου κόβει το αίμα.

  15. Οι συχνές αναφορές σου στην πρώην σου, και οι βαθιές γνώσεις σου σε παρακολουθήσεις, μεταμφιέσεις, υποκλοπές, μου δίνουν την εντύπωση ότι “δένεσαι” παθολογικά στις σχέσεις σου.

  16. Το ύψος σου είναι ασύμμετρο με το βάρος σου.



  17. Παρ” όλα αυτά, εάν πληροίς τις προϋποθέσεις των 30 οριζοντίων πόντων, η αίτηση σου θα ληφθεί πολύ σοβαρά, και χίλια συγνώμη για την παρεξήγηση.

  18. Η κούτα προφυλακτικών που πήρες μαζί για το επαγγελματικό σου ταξίδι με έβαλαν σε κάποιες αμυδρές υποψίες. (Κάτι δεν μου πήγε καλά αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω)









Μετά τιμής,




——-

μπλιάξχαχαχα (+4 σκόρ, 5 ψήφοι)
Loading...

, , , ,

Σχολιάστε