Τρόποι αντιμετώπισης του αλκοτέστ



Μετά από τρία μπουκάλια Smirnoff, αμέτρητα σφηνάκια Jose Guervo και απόλυτη κρασοκατάνυξη βρήκαμε τις λύσεις και σας τις παρουσιάζουμε :

  1. Clubbing by morning
    Να ανοίξουν bar, ρεστοράν και ταβέρνες από το πρωί. Όλοι σας γνωρίζεται ότι τα αλκοτέστ γίνονται μόνο το βράδυ.

  2. Home delivery πελατών
    Οι ταβέρνες και τα bar να προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από κει προς το σπίτι. Με συγκεκριμένο ραντεβού θα σε παίρνει το λεωφορειάκι της ταβέρνας που θα σε πηγαίνει στο χώρο που θες να διασκεδάσεις και θα σε επιστρέφει όταν έχεις γίνει τύφλα.

  3. Κατάσχεση Αλβανών!
    Να προσλάβεις έναν Αλβανό, ο οποίος θα σε πηγαινοφέρνει όταν βγαίνεις έξω με τη χειράμαξα που θα έχεις αγοράσει. Τότε θα μπορείς να πιεις άφοβα όσο θέλεις. Αν τυχόν σου κάνουν αλκοτέστ το πολύ-πολύ να κατασχέσουν τον Αλβανό.

  4. Weekend κραιπάλης
    Οι ταβέρνες και τα bar να κατασκευάσουν δωμάτια ή bangalows για να κοιμούνται οι πελάτες ύστερα από το ξέφρενο πιώμα. Το πρωί, το room service του club ή της ταβέρνας να σερβίρει πρωινό και να ξυπνά τους πελάτες για να πάνε στις δουλειές τους. Αν δεν δουλεύουν την άλλη μέρα, μπορούν να ζητήσουν να κοιμηθούν μέχρι το απόγευμα της επόμενης και κατευθείαν να ξανακάνουν clubbing ή να φάνε και να πιουν στην ταβέρνα.

  5. Express Service
    Όσοι είναι τελείως πιωμένοι και αισθάνονται ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν, όχι γιατί είναι ανίκανοι -ως γνωστόν όλοι οι Έλληνες είναι φαβορί οδηγοί πιωμένοι-, αλλά γιατί φοβούνται το μπλόκο του αλκοτέστ, βγάζουν από το αυτοκίνητο την μπαταρία και τη βάζουν στο πορτ μπαγκάζ. Τηλεφωνούν στην Express Service, η οποία φορτώνει το αυτοκίνητο και σένα και σε πηγαίνει σπίτι σου. Ούτε ταξί ούτε ταλαιπωρία.

  6. Λούφα και παραλλαγή
    Αν τυχόν έχετε βγει παρέα με δύο αυτοκίνητα και ένας από εσάς είναι ξενέρωτος από το πιοτό, ενώ οι υπόλοιποι είναι λιώμα, οργανώνεται το εξής σχέδιο: Φεύγουν τα δύο αυτοκίνητα μαζί και προπορεύεται ο οδηγός που είναι νηφάλιος. Ακολουθείς από πίσω εσύ που είσαι τύφλα στο μεθύσι. Όταν ο προπορευόμενος οδηγός δει το μπλόκο, αρχίζει να κάνει πατιλίκια ή οχτάρια στο δρόμο.
    Κάνει ότι οδηγεί σαν μεθυσμένος. Αυτόματα, οι μπάτσοι τον σταματούν για έλεγχο. Εσύ τη γλιτώνεις και πας σπίτι σου αργά-αργά. Ο άλλος θυσιάζει 20 λεπτά από το χρόνο του στην εξακρίβωση στοιχείων και το αλκοτέστ.

  7. Sponsoring μέθης
    Πρόκειται για μια ιδέα που απευθύνεται στις εταιρίες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες θα δουν τις πωλήσεις τους να μειώνονται κατακόρυφα. Πρέπει να θεσπιστεί το βραβείο του πιο μεθυσμένου οδηγού. Όποιος συλληφθεί και καταφέρει να σπάσει το αλκοολόμετρο με την ένδειξή του θα πάρει δώρο από την εταιρία ένα Audi A4 cabrio. Να δεις για πότε οι Έλληνες θα ξεκινήσουν έναν τεράστιο αγώνα για να σπάσουν τα αλκοολόμετρα.
    – Πόσο έδειξε, ρε παιδιά;
    – 3,20
    – Μόνο! Φτου ****το !

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , ,

Σχολιάστε