Γιατί δεν είχε επιτυχία η ποτοαπαγόρευση



Είναι λοιπόν το έτος 1919 και ισχύει η ποτοαπαγόρευση . Πολλές γυναίκες είναι υπέρ της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ και μάλιστα μερικές από αυτές είναι και κοινωνικά δραστήριες , ήταν και ο καιρός που γινότανε τα πρώτα βήματα για εκλογικά δικαιώματα τότε μάλιστα ,το 1920 ψήφισαν για πρώτη φορά (στην Αμερική). Κάποιες δραστήριες λοιπόν φτιάξανε και το παρακάτω πλακάτ.



Γιατί δεν είχε επιτυχία η ποτοαπαγόρευση


Αν σας φαίνεται μικρή η φωτογραφία κάντε κλικ επάνω της να μεγαλώσει.
Όσοι ξέρετε Αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε τι λέει όσοι όχι , το πλακάτ λέει «Τα χείλη εκείνα που θα δοκιμάσουν αλκοόλ δεν θα δοκιμάσουν τα δικά μας!».
Δείτε καλά και τα κάλη τους , την ομορφιά τους , είναι και δύο που σουφρώνουν τα χείλη τους !!!!!!


Τώρα πείτε μου μπορούσε να υπάρξει κάποιος που θα σταμάταγε το ποτό ;;;; για αυτές τις γυναίκες ;;;;; Εντάξει βρε κορίτσια είπαμε τραβάμε καράβι στο βουνό αλλά όχι τόοοοσο .
Και κάτι ακόμα με τέτοιες γυναίκες υπάρχει κάποιος που δε θα άρχιζε το ποτό !!!! Όσο το σκέφτομαι τόσο πιστεύω πως είναι μια από τις Αμερικάνικες σκευωρίες εναντίων του λαού όπου κάνει δυσφήμιση για να πίνει πιο πολύ ο κόσμος χαχαχαχα.


Αυτή την φωτογραφία μας την έστειλε η Ρένα μέσο της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκετε εδώ.


Μιας και πήρε μπρος το μυαλό μου και η φαντασία μου θυμήθηκα μια παροιμία-ρητό που λέει πως υπάρχουν γυναίκες που όσο αλκοόλ και να πιεις δεν ομορφαίνουν αρκετά για να τις …. και αν έχετε όρεξη για καλύτερες Νέες παροιμίες δείτε και αυτές

μπλιάξχαχαχα (+2 σκόρ, 1 ψήφοι)
Loading...

, , , , , ,

Σχολιάστε