E-mail Αλυσίδες ή chain mail – το κάνε μια ευχή αλλιώς …



Γεια σας είπαμε να κάνουμε μια αναφορά για αυτά τα περίεργα mail αλυσίδες που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια λόγο του ότι πολύ απλά κάποιοι άνθρωποι τα πιστεύουν 😛 χαχαχα
Θα το δούμε από την αστεία πλευρά της υπόθεσης διότι έτσι έχει ξεκινήσει το θέμα άσχετα αν κάποιοι το εκμεταλλεύονται μαζεύοντας διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 😉
Πάμε λοιπόν !!

Γεια σας, με λένε Μπασμάτι Κασαάρ.
Υποφέρω από μια σπάνια και θανάσιμη ασθένεια,
χαμηλούς βαθμούς στις τελικές εξετάσεις,
ακραία παρθενία,
φόβο μήπως με απαγάγουν και με εκτελέσουν με πρωκτική ηλεκτροπληξία και ενοχή επειδή δεν στέλνω τα 50 δις chain letters που μου στέλνουν άνθρωποι που πιστεύουν πως αν συνεχίσουν την αλυσίδα, τότε το φτωχό 6χρονο κοριτσάκι στο Αρκάνσας με το ένα βυζί στο κούτελο θα καταφέρει να μαζέψει αρκετά φράγκα ώστε να το αφαιρέσει πριν οι κατακόκκινοι απo το ποτό γονείς της την πουλήσουν στο περιοδεύον τσίρκο.

Μα, πιστεύετε στ” αλήθεια ότι ο Μπιλ Γκέιτς πρόκειται να δώσει σε σας και σε όλους όσους στέλνετε το email «του», 1000 δολάρια; Μα, πόσο ηλίθιοι είστε;

Α, για δες κι αυτό!
Αν διαβάσω όλη τη σελίδα και κάνω μια ευχή, θα κοιμηθώ με όλα τα μοντέλα του τελευταίου τεύχους του Playboy μαζί! Τι γκαυ**λα! Άντε οι άντρες αλλά και οι γυναίκες !!! αμάν βρε κορίτσια τόσο πια !!!
Ίσως οι σατανικοί λεπροί των chain letters να έρθουν στο διαμέρισμά μου και να με σοδομίσουν στον ύπνο μου επειδή δεν συνεχίζω την αλυσίδα η οποία ξεκίνησε το 5 μ. Χ. και έφτασε σε αυτή τη χώρα με νάνους προσκυνητές και αν καταφέρει να συνεχίσει μέχρι το 3000, θα περάσει στο βιβλίο Γκίνες των Παγκοσμίων Ρεκόρ για την πιο μακρόχρονια επίδειξη κραυγαλέας ηλιθιότητας.


Chain Letter είδος 1: (κατέβα πιο κάτω)






Κάνε μια ευχή!!!








































































Όχι, αλήθεια, κάνε μια ευχή!!!




























































Έλα τώρα, αποκλείεται να βγει μαζί σου αυτός/ή!!!




























































Ευχήσου κάτι άλλο!!!




























































Οχι αυτό βρε ανώμαλε!!




























































Δεν κουράστηκε ακόμα το δάχτυλό σου?




























































Σταμάτα!!!!

Δεν είχε πλάκα?

Ελπίζω να έκανες μια σπουδαία ευχή

Τώρα, και προκειμένου να νιώσετε ενοχές κοιτάξτε τι θα κάνετε. Πρώτα απ” όλα, αν δεν το στείλετε αυτό σε 5096 ανθρώπους στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα, θα σας βιάσει μια τρελή κατσίκα και θα σας πετάξουν από ένα ψηλό κτίριο σε ένα βουνό κοπριάς.

Είναι αλήθεια! Επειδή, ΑΥΤΟ το γράμμα δεν είναι σαν κι εκείνα τα ψεύτικα? ΑΥΤΟ εδώ είναι ΑΛΗΘΙΝΟ!!

Αλήθεια!!! Να πώς γίνεται:


*Στείλτε το σε 1 άτομο: Ενα άτομο θα τα πάρει στο κρανίο μαζί σας επειδή του στείλατε ένα ηλίθιο chain letter. *Στείλτε το σε 2-5 ανθρώπους: 2-5 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter.


*Στείλτε το σε 5-10 ανθρώπους: 5-10 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter, και μπορεί να ετοιμάσουν κάποιο σχέδιο να σας δολοφονήσουν.


*Στείλτε το σε 10-20 ανθρώπους: 10-20 άνθρωποι θα τα πάρουν στο κρανίο μαζί σας επειδή τους στείλατε ένα ηλίθιο chain letter και θα ήθελαν να κάψουν το σπίτι σας.

Ευχαριστώ!!!!

Καλή τύχη!!!

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , , ,

Σχολιάστε