Κάνε τον κοιμισμένο !!!Ο μικρός Τοτός, μπαίνει στην τάξη του καθυστερημένος και με το ένα μάτι του πρησμένο. Η δασκάλα του μόλις τον βλέπει, τον ρωτά τι συμβαίνει :
– Άστα καλέ κυρία, λέει κλαίγοντας ο Τοτός, με πλάκωσε στο ξύλο ο πατέρας μου!

– Δεν μπορεί, κάτι θα του έκανες. Για πες μου τι έγινε δηλαδή; ξαναρωτά η δασκάλα.
– Δεν έκανα τίποτα καλέ κυρία. Εγώ, ξέρετε, επειδή τα βράδια φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου, κοιμάμαι στο δωμάτιο των γονιών μου, στο διπλό κρεββάτι, ανάμεσα στον μπαμπά και στην μαμά. Χθες το βράδυ λοιπόν, και ενώ κοιμόμασταν και οι τρεις μας, λέει η μαμά στον μπαμπά «Αγάπη μου κοιμήθηκε ο Τοτός;» και εγώ που δεν είχα κοιμηθεί ακόμα τους λέω «Όχι βρε παιδιά, δεν κοιμάμαι.» και σηκώνεται τότε ο πατέρας μου και με πλακώνει στις σφαλιάρες! Έτσι έγινε…
Η δασκάλα απορημένη, δεν είπε τίποτα.
Την επόμενη μέρα, ο Τοτός ξαναέρχεται καθυστερημένος και με το άλλο μάτι του πρησμένο, με γδαρσίματα στο πρόσωπο και κουτσαίνοντας ελαφρώς. Τον ρωτά η δασκάλα τι έγινε και λέει ότι τον ξαναχτύπησε το βράδυ ο πατέρας του χωρίς να καταλάβει γιατί. Και εξιστορεί την ίδια φάση…
Η δασκάλα, μην μπορώντας να καταλάβει τι συμβαίνει και τρώει ξύλο ο Τοτός κάθε βράδυ από τον πατέρα του, του λέει :
– Άκου να δεις τι θα κάνεις. Σήμερα το βράδυ που θα ξανα πέσετε για ύπνο και ρωτήσει η μαμά σου τον μπαμπά αν κοιμάσαι, εσύ, και να μην κοιμάσαι δεν θα πεις τίποτα. Δεν θα μιλήσεις καθόλου, τουλάχιστον να γλιτώσεις το ξύλο.
– Λέτε καλέ κυρία;
– Κάνε ότι σου λέω και να δεις πως αύριο όλα θα πάνε καλά, απαντά η δασκάλα.
Το επόμενο πρωί έκπληκτη η δασκάλα βλέπει τον μικρό Τοτό να μπαίνει κλαίγοντας στην τάξη σε άθλια κατάσταση με πατερίτσες και σε γύψο το χέρι και το πόδι του και της λέει :
– Αχ! καλέ κυρία τι ήθελα και σας άκουσα, με σάπισε στο ξύλο χθες βράδυ ο πατέρας μου… Αχ τι έπαθα…
– Μα έκανες ότι σου είπα; ρωτά η δασκάλα.
– Ακριβώς ότι μου είπατε! λέει ο Τοτός.
– Για πες μου τι έγινε χθες βράδυ; ρωτά η δασκάλα.
– Χθες, και ενώ είχαμε πέσει πάλι για ύπνο με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι ανάμεσα στον μπαμπά και στην μαμά, ρωτά η μαμά τον μπαμπά «Αγάπη μου κοιμήθηκε το παιδί;» εγώ παρόλο που δεν κοιμόμουνα δεν μίλησα, όπως μου είχατε πει. Και λέει ο μπαμπάς «Όχι, όχι ακόμα…». Μετά από λίγο, ξαναρωτά η μαμά τον μπαμπά «Αγάπη μου κοιμήθηκε το παιδί;» εγώ που δεν κοιμόμουνα, δεν μίλησα. Οπότε λέει ξανά ο μπαμπάς «Όχι, όχι ακομα…». Μετά από λίγο ξαναρωτά η μαμά τον μπαμπά «Αγάπη μου, κοιμήθηκε το παιδί;» και εγώ πάλι δεν μίλησα. και λέει τότε ο μπαμπάς «ναι, μου φαίνεται ότι κοιμάται.» και του απαντάει η μαμά «Αχ! έλα έλα, πάρε με τώρα…» και πετάγομαι τότε εγώ και τους λέω «πού πάτε ρε παιδιά; Πάρτε και μένα μαζί!!!»

μπλιάξχαχαχα (+30 σκόρ, 21 ψήφοι)
Loading...

, , , , , ,

Σχολιάστε