Ένας Γερμανός ένας Γάλλος και ένας ΈλληναςΉταν ένας Γερμανός ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (ως συνήθως) και μετά από ένα ατύχημα πεθαίνουν και οι τρεις.
Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους ο Άγιος Πέτρος και τους λέει:

– Θα σας δώσω μια ευκαιρία για να δούμε αν τα καταφέρετε να πάτε στον Παράδεισο ή στην Κόλαση . Θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα και εγώ θα βουτήξω να το βρω . Αν το βρω πάτε καρφί στην κόλαση αν όχι τότε πάτε στον παράδεισο.


Συμφώνησαν και οι τρεις με την πρόταση του Άγιου Πέτρου και άρχισαν να σκέφτονται τι να πετάξουν ….

Πρώτος αποφάσισε ο Γερμανός και πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί . Βουτάει ο Άγιος Πέτρος …… και μετά από μισή ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι .

-Δυστυχώς για εσένα το βρήκα το κουμπί και έτσι θα πας στην Κόλαση , του λέει.

Έπειτα ήταν ο Γάλλος ο οποίος σκέφτηκε πως αφού ο Α.Πέτρος βρήκε το κουμπί πρέπει να πετάξει κάτι πιο μικρό ,οπότε αποφάσισε να πετάξει μια τρίχα .

Πηδάει ο Α.Πέτρος μέσα στη θάλασσα περνάει μία ώρα , περνάνε δύο ώρες , τρεις στο τέλος βγαίνει ο με την τρίχα στο χέρι .

-Και εσύ δεν τα κατάφερες ,άρα και εσύ στην κόλαση θα πας , λέει ο Α.Πέτρος….

Τελευταίος έμεινε ο Έλληνας ο οποίος πέταξε κάτι στη θάλασσα .

Βουτάει ο Α. Πέτρος περνάει μία ώρα , δύο , τρεις … πέντε !!!! στο τέλος βγαίνει παπαδιασμένος από την θάλασσα με άδεια χέρια χωρίς να έχει βρει αυτό που πέταξε ο Έλληνας.

– Δε μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες στη θάλασσα οπότε εσύ παιδί μου θα πας στον Παράδεισο , όμως σε παρακαλώ πες μου τι ήταν αυτό που πέταξες για να μου λυθεί και η απορία ? , είπε ο Α.Πέτρος …..

Και ο Έλληνας απαντάει:

Depon αναβράζον !!!!!

μπλιάξχαχαχα (+32 σκόρ, 16 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , ,

Σχολιάστε