Το γκολφ της κρεβατοκάμαρας 1. O παίκτης θα πρέπει να γυαλίσει μόνος του τον εξοπλισμό του, συνήθως ένα μπαστούνι και δύο μπάλες.
 2. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου έχει το δικαίωμα να εξετάσει τον εξοπλισμό του παίκτη, πριν το παιχνίδι αρχίσει.
 3. Αντίθετα με το κανονικό γκολφ, το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να μπει το μπαστούνι στην τρύπα, την ώρα που οι μπάλες θα είναι εκτός.
 4. Για πιό αποτελεσματικό παίξιμο, το μπαστούνι θα πρέπει να έχει μια σταθερή λαβή. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου θα μπορεί να εξετάσει την σταθερότητα και την σκληρότητα της λαβής πριν επιτρέψει την εκκίνηση του παιχνιδιού.
 5. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου έχει το δικαίωμα να περιορίσει το μήκος του μπαστουνιού, έτσι ώστε να αποφευχθεί ζημιά στο γήπεδο.
 6. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κάνουμε τόσες επαναλήψεις ώστε ο ιδιοκτήτης του γηπέδου να είναι ικανοποιημένος.
 7. Οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν στις σωστές τρύπες, όπως αυτές καθορίζονται από τον ιδιοκτήτη του γηπέδου.
 8. Θεωρείται κακό παιχνίδι να ξεκινούν οι παίκτες να παίζουν αμέσως στην τρύπα, με την άφιξη στο γήπεδο. Οι έμπειροι παίκτες θα θαυμάσουν το γήπεδο και θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στους καλοσχηματισμένους λόφους του.
 9. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί να μην αναφέρουν άλλα γήπεδα στα οποία έχουν παίξει.
 10. Εάν το γήπεδο στο οποίο παίζουν, είναι προσωρινά υπό επισκευή, οι παίκτες θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές λύσεις παιχνιδιού.
 11. Θεωρείται εξαιρετικό να παίζει κάποιος στη τρύπα για πολύ ώρα σε κάθε ματς.
 12. Είναι κακό όταν οι παίκτες αποκαλύπτουν τα σκορ τους σε άλλους παίκτες ή ακόμη και το γεγονός ότι έχουν παίξει σε άλλο γήπεδο.
 13. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου θα είναι και ο τελικός κριτής για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης.


μπλιάξχαχαχα (+40 σκόρ, 20 ψήφοι)
Loading...

, , , ,

Σχολιάστε