Ο δονητήςΜια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα… Η κόρη της παίζει με έναν δονητή …
– Τι κάνεις εκεί κορίτσι μου; ρωτάει σοκαρισμένη
– Μαμά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ Σε παρακαλώ βγες έξω!
Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του να βγάζει γούστα με τον δονητή… Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει εκεί πέρα.

– Μπαμπά σε παρακαλώ απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!
Μερικές μέρες αργότερα η γυναίκα επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό. Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στη τηλεόρασή με τη μπύρα στο χέρι και δίπλα στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα δώθε σα τρελός…
– Τι κάνεις εκεί;;; ρωτάει η σύζυγος
– Τι θες μωρέ; απαντά ο σύζυγος. Βλέπω Τσαμπιονς Λιγκ με το γαμπρό μου!!!

μπλιάξχαχαχα (+38 σκόρ, 19 ψήφοι)
Loading...

, , , , ,

Σχολιάστε