Ο μούτσος και το τζίνιΉταν κάποτε ένα πειρατικό καράβι που ταξίδευε στις θάλασσες ψάχνοντας για την επόμενη λεία του. Σε αυτό το πειρατικό ήταν ένας μούτσος ύψους μόλις 1 μέτρο. Όπως καταλαβαίνετε ήταν η μασκότ του πλοίου, αλλά επειδή δεν μπορούσε να προσφέρει και πολλά ως πειρατής λόγω του χαμηλού ύψους του, ο καπετάνιος τον είχε συνέχεια στα αμπάρια να καθαρίζει.
Μια μέρα και εκεί που καθάριζε το πιο απομονωμένο αμπάρι, ο μούτσος βρίσκει ένα λυχνάρι. Με το που το τρίβει εμφανίζεται ένα τζίνι και του λέει :
– Ευχαριστώ που με έβγαλες από το λυχνάρι. Για να στο ανταποδώσω θα σου πραγματοποιήσω μια ευχή. Λέγε λοιπόν τί θέλεις, αλλά πες το δυνατά γιατί δεν ακούω και τόσο καλά

Σκέφτεται ο μούτσος και λέει στο τζίνι :
– Θέλω ένα σακί λίρες!
– Τι;;; Δεν άκουσα τι είπες, ξαναπέστο λέει το τζίνι
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΛΙΡΕΣ φωνάζει και πάλι ο μούτσος
– Ένα σακί ΜΠΥΡΕΣ; εντάξει το έχεις λέει το τζίνι και «πουφ» εμφανίζεται ένα σακί μπύρες.
– Μα δεν ζήτησαν μπύρες λέει εκνευρισμένος ο μούτσος στο τζίνι, αλλά λίρες!
– Συγνώμη λέει το τζίνι, σου είπα ότι δεν ακούω καλά! Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτα τώρα, έκανες την ευχή σου και «τσουπ» μπαίνει πάλι μέσα στο μπουκάλι.
Τσατισμένος ο μούτσος παίρνει το σακί με τις μπύρες και πηγαίνει στον καπετάνιο λέγοντας του :
– Καπετάνιο στα αμπάρια βρήκα ένα μαγικό λυχνάρι με τζίνι το οποίο είναι κουφό. Να φανταστείς όταν του ζήτησα ένα σακί λίρες αυτό δεν άκουσε καλά και μου έδωσε ένα σακί μπύρες.
Γυρνάει τότε ο καπετάνιος στον μούτσο και ατάραχος του λέει :
– Γιατί ρε βλαμμένε νομίζεις ότι εγώ από το τζίνι ζήτησα ένα μέτρο μούτσο………

μπλιάξχαχαχα (+20 σκόρ, 10 ψήφοι)
Loading...

, , , , , ,

Σχολιάστε