Το πρόβλημα στύσηςΕνας χωρικός είχε πρόβλημα στύσης. Πάει λοιπόν στο γιατρό του και του το λέει. Ο γιατρός του είπε ότι αυτό είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί και του γράφει μια συνταγή να παίρνει ένα χάπι κάθε τέσσερις ημέρες. Αυτός όμως κάνει λάθος και παίρνει τέσσερα χάπια την ημέρα. Μετά από 3-4 ημέρες έχει γίνει πύραυλος και αφού εξάντλησε τα στενά οικογενειακά πλαίσια επιτέθηκε σεξουαλικά σε όλους τους χωριανούς.

Εντρομοι οι χωριανοί κατέφυγαν στο δάσος για να κρυφτούν και να γλυτώσουν. Αφού ο χωρικός δεν είχε άλλη λύση ξαναπάει στο γιατρό και αφού του λέει το νέο του πρόβλημα ο γιατρός του συστήνει να βάλει το πέος του στην πρίζα ώστε να το χτυπήσει το ρεύμα και να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.
Πάει ο χωρικός σπίτι του και ενώ εφαρμόζει την θεραπεία οι άλλοι χωρικοί στέλνουν έναν πιτσιρικά να δει τι γίνεται και αν είναι ασφαλείς να γυρίσουν στο σπίτι τους. Ο μικρός κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει τον χωρικό με το πέος του στην πρίζα οπότε τρέχει έντρομος προς το δάσος φωνάζοντας :

– ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ! ΤΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

μπλιάξχαχαχα (+6 σκόρ, 3 ψήφοι)
Loading...

, , , ,

Σχολιάστε