Το μαγικό βατραχάκιΌλα τα είχε στην ζωή του! Καλή υγεία, εμφάνιση, λεφτά, φίλους….κι όμως ένα μεγάλο πρόβλημα δεν τον άφηνε να χαρεί τίποτα. Η φύση του την έδωσε υπερβολική (50 πόντους ) και του ήταν αδύνατον να κάνει έρωτα ούτε με την σημερινή κοπελιά του ούτε με καμιά άλλη ούτε καν επί πληρωμή. Για την ακρίβεια, αυτός ήταν κι ο λόγος που όλες οι σχέσεις του τελείωναν άδοξα και γρήγορα.

Δοκίμασε πολλές θεραπείες, πήγε σε δεκάδες γιατρούς…τίποτα. Τότε ένας φίλος του σύστησε έναν πρακτικό γιατρό που είχε την φήμη ότι ναι μεν εφαρμόζει περίεργες τακτικές αλλά κάνει θαύματα!
Δεν το πολυσκέφτηκε, δεν είχε και τίποτα να χάσει, πρωί-πρωί στο ιατρείο του πρακτικού στον 10ο όροφο της πολυκατοικίας, εξηγεί στον γιατρό το πρόβλημα και κείνος του λέει :
– Βλέπεις απ΄το παράθυρο εκείνο το πάρκο? Εκεί που τα δέντρα είναι πολύ πυκνά στην μέση υπάρχει μια λίμνη. Πάνω στα νούφαρα κάθεται ένα και μοναδικό βατραχάκι. Μόλις το δεις θα το ρωτήσεις «Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?» Αυτό θα σου πει όχι! Αυτό είναι! Θα σου μικρύνει αμέσως 10 πόντους!!!
Δεν τον πολυ πίστεψε, του είπε όμως ευγενικά ότι τον ευχαριστεί, πλήρωσε την αμοιβή του και έφυγε. Καθώς περπάταγε στην άκρη του πάρκου σκεφτόταν «Και δεν πάω? Σιγά που θα βρω βατραχάκια και βλακείες. Ας πάω για να ξεμουδιάσω λίγο.»
Περπάτησε αρκετά. Πράγματι τα δέντρα πύκνωσαν κάποια στιγμή και στο τέλος του μονοπατιού νάσου η λίμνη και πάνω στα νούφαρα ένα και μοναδικό βατραχάκι.
– Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?, Του είπε και δεν πίστευε στα αυτιά του τι βλακείες λέει….
– ΟΧΙ, του απαντάει το βατραχάκι.
Τα είχε σχεδόν χαμένα μ” αυτό που άκουσε! Ψάχνεται και πράγματι την είχε μικρότερη!!! Φεύγει όλος χαρά σχεδόν τρέχοντας, πάει και βρίσκει την κοπελιά του.
– Πάμε γρήγορα σπίτι μου της λέει, σού έχω μια έκπληξη!
Προσπάθησαν… αλλά και πάλι 40 πόντους δεν τους άντεχε η κοπελιά.
– Περίμενε εδώ σε μια ώρα θα είμαι πίσω της λέει και φεύγει τρέχοντας.
Ξαναπάει στο πάρκο, τρέχει στο δασάκι βρίσκει πάλι την λίμνη και το βατραχάκι και του λέει :
– Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?
– ΟΧΙ, του απαντάει το βατραχάκι.
Ψάχνεται και πράγματι πάλι μίκρυνε!!! Φεύγει τρέχοντας, πάει και βρίσκει την κοπελιά του που τον περίμενε ακόμα. Προσπάθησαν και πάλι αλλά και οι 30 πόντοι ήταν πολύ!Δεν μιλιόταν! Προσπάθησε κι” αυτή να τον παρηγορήσει…αλλά ήταν απελπισμένος. Της πέταξε μια δικαιολογία κι έφυγε για να βρει κάποια πουτάνα. Βρήκε εύκολα αλλά ούτε αυτή ούτε άλλες που έψαξε δέχονταν τέτοιο μήκος.
Δεν είχε νυχτώσει ακόμα και το πάρκο ήταν ανοικτό.Μπαίνει στο δασάκι, βρίσκει την λίμνη και το βατραχάκι σχεδόν στην ίδια θέση.
– Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?, του λέει…..
– Μα αφού σου είπα! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!!….

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , ,

Σχολιάστε