Ο μικρός πράσινος κύκλοςΟ Χρήστος είναι πολύ ερωτευμένος και τα έχει εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ όμορφη κοπέλα που την έλεγαν Περσεφόνη, και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μια μέρα αρχίζει να τη χαϊδεύει με πάθος, της βγάζει όλα τα ρούχα, άλλα λίγο πριν έρθει σε επαφή μαζί της, αυτή του λέει ότι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο και από τη στιγμή που ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του, ακόμα και “μικρό πράσινο κύκλο”.

Σε πλήρη σύγχυση ο Χρήστος, τηλεφωνεί στη Τζούλια (όχι τη γνωστή άλλη), με την οποία είχε κάποιες περιπετειούλες παλαιότερα, και πηγαίνει στο διαμέρισμα της και της ζητάει να κάνει «το μικρό πράσινο κύκλο».
Η Τζούλια κατατρομαγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι είναι ΚΥΡΙΑ και ότι δε θα της περνούσε ποτέ από το μυαλό να κάνει κάτι τόσο ποταπό και τον διατάζει να φύγει αμέσως από το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα.

Ακόμα πιο μπερδεμένος, ο Χρήστος αποφασίζει να πάει σε ένα μπουρδέλο.
Διαλέγει μια όμορφη κοπέλα, πηγαίνει στο δωμάτιο μαζί της και την ρωτάει αν κάνει τα πάντα.
Εκείνη απαντά ότι τα κάνει όλα για το χρήμα.
Ο Χρήστος λοιπόν της ζητάει να κάνει το «μικρό πράσινο κύκλο». Η κοπέλα, επαγγελματίας πόρνη, του απαντά ότι το επάγγελμα της μπορεί να είναι χυδαίο, ωστόσο αυτή είναι μια γυναίκα αξιοσέβαστη και αρχίζει να τον χτυπάει.
Ο υπεύθυνος (ο νταβατζής .. ξέρετε !!!), ακούγοντας τον πανικό που γινόταν στο δωμάτιο, ανοίγει με μια κλωτσιά την πόρτα και ρωτάει τι συμβαίνει.
Ο Χρήστος, πιο μπερδεμένος από ποτέ, του εξηγεί ότι το μόνο που είχε ζητήσει από την κοπέλα ήταν να κάνει το μικρό πράσινο κύκλο μαζί του.
Με το που το ακούει αυτό ο υπεύθυνος, τον πετάει έξω από το μπουρδέλο με τις κλωτσιές και του λέει να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στη γειτονιά.

Κοντεύοντας να τρελαθεί εντελώς, ο Χρήστος πάει και βρίσκει το Φίλιππο (έναν ομοφυλόφιλο) μπας και τον διαφωτίσει.
Τον συναντάει λοιπόν στο κομμωτήριο του, χαιρετιούνται εγκάρδια, και ο Φίλιππος του λέει ότι είναι έτοιμος να περάσει τη νύχτα μαζί του.
Πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο και ο Χρήστος του προτείνει να κάνουν το «μικρό πράσινο κύκλο».
Ο Φίλιππος ακούγοντας την πρόταση αυτή παίρνει ένα ψαλίδι και ορμάει στο Γιάννη φωνάζοντας του ότι είναι ανώμαλος, ότι δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και τον πετάει έξω.
Ο Χρήστος νευρικός και στα όρια της τρέλας πάει να βρει την Περσεφόνη που του είχε πει για τον πράσινο κύκλο και της ανακοινώνει ότι θέλει τελικά να την παντρευτεί και να κάνουν αμέσως το «μικρό πράσινο κύκλο».
Η Περσεφόνη δέχεται και τρισευτυχισμένη του υπόσχεται ότι θα έκαναν το «μικρό πράσινο κύκλο» όσες φορές ήθελε.

Παντρεύονται…και φεύγουν για μήνα του μέλιτος.
Ο Χρήστος κάθεται σε αναμμένα καρφιά και θέλει να διακόψει το ταξίδι για να κάνει αυτό το «μικρό πράσινο κύκλο»… χαμένος όπως ήταν λοιπόν μες στις σκέψεις του, αποσπάται η προσοχή του απ’ το δρόμο και ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο.

Η Περσεφόνη πεθαίνει ακαριαία.

Ο Χρήστος ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι είναι «ο μικρός πράσινος κύκλος»… κι εγώ επίσης…

μπλιάξχαχαχα (-2 σκόρ, 8 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , ,

Σχολιάστε