Η διάγνωση του ΤοτούΗ Ελενίτσα πάει στην ΣΤ Δημοτικού . Μια μέρα την ώρα του διαλείμματος η Ελενίτσα αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα . Όλοι οι συμμαθητές τη ρωτούσαν τι είχε και αυτή κλαίγοντας τους έλεγε ότι :
– Φίλοι μου να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα πεθάνω .
Τα παιδιά τρομοκρατημένα πήγαν και το είπαν στη δασκάλα . Η δασκάλα κάλεσε την Ελενίτσα να τη ρωτήσει τι συμβαίνει .
Η Ελενίτσα εξακολουθώντας να κλαίει λέει στη δασκάλα
-Κυρία θα πεθάνω γιατί τρέχει πολύ αίμα από κάτω μου , και σηκώνοντας τη φούστα της έδειξε στη δασκάλα τι συνέβαινε . Η δασκάλα κοίταξε και αμέσως κατάλαβε τι συνέβαινε στην Ελενίτσα (είχε περίοδο !!!!) και της λέει:
– Πήγαινε στο σπίτι σας και δείξε στη μητέρα σου και αυτή θα σου πει τι πρέπει να κάνεις .
Πηγαίνει στο σπίτι η Ελενίτσα αλλά ντρέπονταν να το πει στη μαμά της . Απογοητευμένη η Ελενίτσα ξαπλώνει στο κρεβάτι της και άρχισε να κλαίει γοερά . Εκείνη την ώρα γύρισε ο αδερφός της ο Τοτός στο σπίτι και ακούγοντας την αδερφή του να κλαίει έτρεξε να δει τι της συμβαίνει . Τότε η Ελενίτσα κλαίγοντας ακόμα πιο γοερά είπε στον Τοτό αυτό που της συνέβαινε και τους φόβους της ότι θα πέθαινε .
Ο Τοτός για να την παρηγορήσει μια και ήταν μεγαλύτερος της λέει :
– Μη φοβάσαι αδερφούλα μου δείξε μου εμένα που είμαι μεγαλύτερος και ξέρω , τι έχεις και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα . Η Ελενίτσα σηκώνει τη φούστα της και δείχνει στον Τοτό τι είχε .
Τότε ο Τοτός γουρλώνει τα μάτια του γεμάτος φόβο και απορία φωνάζει :
– Μάναααα τρέχαααα της Ελενίτσας της κόψανε τον που^%$&^στοοοοο !!!!

μπλιάξχαχαχα (+16 σκόρ, 14 ψήφοι)
Loading...

, , , , ,

Σχολιάστε