Μια νέα εκδοχή σχετικά με την δολοφονία του Τζον Φ. Κέννεντι (JFK)ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι διαμάχες που έχουν σημειωθεί πάνω στο θέμα της δολοφονίας του JFK, εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια, ακόμη δεν μας εχουν δώσει μια εξήγηση σχετικά με το τι συνέβη στο Ντάλλας εκείνη την ημέρα. Διάφοροι άνθρωποι έχουν δώσει μερικές θεωρίες αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι όλες αυτές έχουν εξετασθεί προσεκτικά. Η σιωπή σχετικά με αυτές είναι πολύ ύποπτη. Καθώς οι άνθρωποι προσφέρουν όλο και πιό απίθανες θεωρίες συνομωσίας, οι υπεύθυνοι (σκόπιμα αγνοούν την πιθανότητα στην οποία πρόκειται να αναφερθώ. Ισως φανεί στην αρχή ότι είναι απίθανο αλλά μήπως δεν θα έπρεπε να κοιτάξουμε και σε σημεία τα οποία δεν θα ήταν από την αρχή προφανή;

Δεν φοβάμαι τις συνέπειες και είμαι έτοιμος να δώσω ονόματα στην δημοσιότητα. Η δολοφονία του JFK έγινε από ένα και μόνο ένα άτομο: Τον Σούπερμαν!

Μπορώ να καταλάβω τον σκεπτικισμό σας πάνω σε αυτήν την πιθανότητα. Ο Σούπερμαν είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα άτομα ανάμεσα στους Αμερικανούς, ακόμη και από την κυβέρνηση και την CIA από το 1963. Φαίνεται απίθανο να έχει αναμιχθεί σε ένα τέτοιο έγκλημα. Αλλά τα στοιχεία βρίσκονται εδώ, αρκεί να τα δούμε ανοιχτά, με καθαρό μυαλό και χωρίς προκαταλείψεις.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ;

Είναι φανερό ότι ο Σούπερμαν δεν είναι αυτός που φαίνεται. Πρώτα από όλα, είναι ένας «επισκέπτης από έναν άλλον πλανήτη» (1). Με άλλα λόγια είναι εξωγήινος. Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κατανοούμε τα κίνητρα ενός εξωγήινου; Ναι, βέβαια, μπορεί να ισχυρίζεται ότι «πολεμά για την αληθεια, την δικαιοσύνη και τον Αμερικάνικο Ονειρο» (2), αλλά πώς ξέρουμε ότι δεν είναι ένας εξωγήινος πράκτορας, που υποκρίνεται ότι είναι φίλος μας με απώτερο σκοπό να μας κατακτήσει μυστικά; Αυτή είναι μια πολύ γνωστή τακτική των εξωγήινων (3).

Και πώς αυτοαποκαλείται ο ίδιος; Ο Ανθρωπος από Ατσάλι (The Man of Steel) (4). Είναι απλώς σύμπτωση ότι το παρατσούκλι του μεταφραζόμενο στα ρωσικά, μας δίνει το όνομα του μεγαλύτερου εχθρού της Αμερικής; Στάλιν! Είναι φανερό ότι ο Σούπερμαν έχει κομ*****στικές ρίζες. Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι ο όρος «Υπεράνθρωπος» ανήκε στους Ναζιστές του Χίτλερ.

Ξέρουμε ελάχιστα για την ζωή του Σούπερμαν. Εχει μια “μυστική” ταυτότητα -ή μιλώντας με άλλα λόγια ένα ψευδώνυμο- την οποία αρνείται να αποκαλύψει. Τι συμβαίνει αλήθεια, όταν κρύβεται πίσω από αυτό το ψεύτικο όνομα; Οι φήμες λένε ότι είναι ένας δημοσιογράφος. Ποιός καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να χρησιμοποιήσει την επιρροή του στα ΜΜΕ για να κρατήσει την ιστορία κρυφή;

Μερικές αναφορές έχουν πει ότι κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο «Clark Kent». Αυτό είναι προφανώς ένα ψέμα. Εχει ποτέ, κανένας, συναντήσει αυτόν τον «Clark Kent»; Μπορεί κανένας να τον περιγράψει; Φυσικά όχι. Και είναι απλώς σύμπτωση ότι το επίθετό του είναι ίδιο με του διάσημου εγκληματία Harvey -Διπρόσωπου- Kent (5), o οποίος χωρίς αμφιβολία έχει σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα;

KINHTΡA

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνει τους ανθρώπους να μην μπορούν να βρούν μια λογική αιτία για τον θάνατο του JFK. Με τον Σούπερμαν, ωστόσο, το κίνητρο είναι καθαρό και απλό: ο JFK είχε μάθει την κρυφή ταυτότητα του Σούπερμαν (6).

Αυτό φυσικά έβαλε τον JFK σε μεγάλο και άμεσο κίνδυνο. Οπως όλοι ξέρουν, από την στιγμή που κάποιος μαθαίνει το μυστικό ενός υπερήρωα, έχει πολύ λίγες πιθανοτητες να επιζήσει όπως ο Joe Chill (7) και άλλοι έχουν μετανιώσει που έμαθαν κάτι τέτοιο.

Ο Σούπερμαν έχει κάνει φοβερές προσπάθειες να κρατήσει την ταυτότητά του μυστική. Η Lois Laine, μια βραβευμένη ρεπόρτερ της Metropolis Daily Planet, προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του Σούπερμαν από τότε που η καριέρα της ξεκίνησε και κάθε φορά αποτυγχάνει. Είναι μάλλον απίθανο να θεωρήσουμε ότι θα άφηνε τον JFK να την ανακαλύψει και να την αποκαλύψει χωρίς να πάρει κάποια μορφή δράσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Φυσικά, υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που να συνδέουν τον Σούπερμαν με το έγκλημα. Αλλά, όπως έχουν αποδείξει οι οπαδοί της συνομωσίας, τα στοιχεία δεν αποδεικνύουν τίποτα. Ο Σούπερμαν κατέχει εξωγήινες δυνάμεις. Με την σούπερ ταχύτητά του, για παράδειγμα, θα μπορούσε να πετάξει γύρω από το σημείο της δολοφονίας του JFK, πολύ γρήγορα για να μπορέσει κάποιος να τον δει και να αλλάξει την πορεία των βλημάτων. (Υπολογισμοί έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ πιό γρήγορος από την ταχύτητα της σφαίρας). Οι ενάντιοι της θεωρίας έχουν τονίσει το γεγονός ότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για κάποιον να τροποποιήσει όλα τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν, αλλά για κάποιον με σούπερ ταχύτητα, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πρόβλημα. Με ακριβή χρήση της όρασής του με ακτίνες Χ, θα μπορούσε να έχει καταστρέψει τα σημεία εκείνα των φίλμς που θα τον ενοχοποιούσαν και να αφαιρέσει έτσι, όλα τα στοιχεία.

Θα μπορούσε να γυρίσει στην εφημερίδα Metropolis μέσα σε δευτερόλεπτα ή ακόμη και να μεταμορφωνόταν στην «κρυφή» του ιδιότητα σαν δημοσιογράφου στο Ντάλλας, προσποιούμενος τον αυτόπτη μάρτυρα, ίσως και στην μορφή του κινηματογραφιστή του φιλμ. Ετσι θα είχε το τέλειο άλλοθι. Και ποιός ξέρει ποιές άλλες εξωγήινες δυνάμεις μπορεί να έχει και τις οποίες κράτησε κρυφές όλα αυτά τα χρόνια;

Μπορεί κανένας να αποδείξει ικανοποιητικά το ΠΟΥ βρισκόταν ο Σούπερμαν την ώρα της δολοφονίας; Φυσικά όχι. Ετσι, αυτό αποδεικνύει ότι πρέπει να έχει αναμιχθεί. Η έλλειψη αποδείξεων, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την σχολαστικότητα με την οποία τέλεσε το ειδεχθές του έγκλημα.

Επιπρόσθετα, κανένα αστεροσκοπείο στον κόσμο δεν ανέφερε ΠΟΤΕ τον πλανήτη Κρύπτον. Προφανώς υπάρχει μια κάλυψη στα πιό ανώτερα κλιμάκια. Μια έρευνα, πολύ εύκολα θα αποδείκνυε ότι ο Σούπερμαν ποτέ δεν έχει κληθεί σαν μάρτυρας σε δικαστήριο, ένα σίγουρο σημάδι των γεγονότων που αποκρύπτονται.

ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μερικοί άνθρωποι, πολύ πιθανά εξωγήινοι που δίνουν ψεύτικες πληροφορίες και οι οποίοι δουλεύουν για τον Ατσάλινο Ανθρωπο, έχουν κατά καιρούς αναφέρει ότι ο Σούπερμαν είναι φανταστικός και ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Ποιόν νομίζουν ότι ξεγελούν; Ποιόν νομίζουν ότι κοροιδεύουν; Υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία που εξιστορούν τα κατορθώματά του (9), – πολύ περισσότερα από όσα έχουν ποτέ εξιστορηθεί για οποιαδήποτα άλλη συνομωσία. Αλήθεια, θα μπορούσατε ποτέ να διανοηθείτε ότι τέτοιες λεπτομερείς περιγραφές θα μπορούσαν να έχουν παραχθεί, αν ο Σούπερμαν δεν υπήρχε; Κανένας δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει κατασκευάσει τόσες χιλιάδες ιστορίες με τις εμφανίσεις του Σούπερμαν. Βέβαια, μερικές θα είναι σίγουρα φανταστικες ή υπερβολικές αλλά μένουν χιλιάδες άλλες ακόμη. Και φυσικά, οι άνθρωποι που εκδίδουν τα βιβλία του Σούπερμαν, σίγουρα θα ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ότι ο Σούπερμαν είναι φανταστικός. Αν η πραγματική ταυτότητα του Σούπερμαν γινόταν γνωστή, αυτοί θα έμεναν άνεργοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια νέα και πλούσια περιοχή έρευνας. Ολα τα σχετικά με την δολοφονία του JFK, φαίνεται ότι είναι έργο του Σούπερμαν. Υπάρχει τουλάχιστον τεράστια ποσότητα αποδείξεων της εμπλοκής του Σούπερμαν στην δολοφονία του JFK αλλά ο κόσμος συνεχίζει να παραβλέπει την αλήθεια των γεγονότων και να αναζητά τον ένοχο μέσα από συνομωσίες. Είναι τόσο τυφλωμένοι από τις δυνάμεις και την καλή φήμη του δήθεν σούπερ-ήρωα που δεν είναι διατεθειμένοι να παραδεχτούν την αλήθεια.

Σημειώσεις:

 1. Ραδιοφωνική εκπομπή του Σούπερμαν, 1940.

 2. Ως ανωτέρω.

 3. Ο Πόλεμος των Κόσμων, Οι Εισβολείς και άλλα.

 4. Το Περιοδικό του Σούπερμαν, 1940-1944.

 5. Η Εγκυκλοπαίδεια των Ηρώων Κόμικς, Τόμος 1
  Μερικές αναφορές λένε ότι το όνομα του Διπρόσωπου ήταν Harvey Dent, αλλά η Εγκυκλοπαίδεια αποδεικνύει ότι το πραγματικό του όνομα ήταν «Kent» και αποδίδει τις προηγούμενες αναφορές σε λάθος. (Λάθος; Η μια σκόπιμη τροποποίηση για να αποσιωπηθεί η σχέση ανάμεσα στα ονόματα Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Τόμος 6 της Εγκυκοπαίδειας -που σχεδιάστηκε για να αποκαλύψει τον Σούπερμαν- ποτέ δεν δημοσιεύτηκε στα τελευταία 20χρόνια, από τότε που ο Τόμος 1 βγήκε στην κυκλοφορία. Ακόμη μια προσπάθεια να καλυφθεί η αλήθεια;.

 6. Action Comics, τεύχος 301, 1963.

 7. Batman Comics, τεύχος 47.

 8. Lois Laine Comics, 1950-1970.

 9. Action Comics, Superman Magazine, World’s Finest Comics και άλλοι τίτλοι.
μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε