Άσχημη μέρα ! κακή διάθεση !!! η λύση είναι να τα χώσετε σε κάποιονΜεταφρασμένο κρατήσαμε τα ονόματα γιατί με τις ιδέες που είχε ο bourbos θα έτρωγε πολύ ξύλο ….

Για όλους εσάς που ενίοτε βιώνετε μια άσχημη μέρα, και απλά θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον, μην το κάνετε σε κάποιον γνωστό σας, αλλά σε κάποιον άγνωστο.

Καθόμουν στο γραφείο μου μια μέρα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να κάνω ένα τηλεφώνημα. Βρήκα το νούμερο του τηλεφώνου και το κάλεσα. Ένας άντρας από την άλλη άκρη της γραμμής απάντησε λέγοντας: «Εμπρός;».

Πολύ ευγενικά του είπα ότι είμαι ο Fred Hannifin, και ότι ήθελα να μιλήσω με την Robin Carter… Ξαφνικά κατάλαβα ότι μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο αγενής.

Τελικά βρήκα το σωστό νούμερο της Robin, και της τηλεφώνησα. (Είχα κάνει λάθος στα δύο τελευταία ψηφία).

Αφού τα είπαμε, έκλεισα το τηλέφωνο και αποφάσισα να ξανακαλέσω το λάθος νούμερο.

Όταν ο ίδιος τύπος απάντησε, του φώναξα «είσαι πολύ μ…..κας» και έκλεισα το τηλέφωνο με δύναμη. Σημείωσα το νούμερο στην ατζέντα μου
καταχωρώντας τον με το όνομα «μ…..κας» και την έβαλα στο συρτάρι μου. Κάθε δύο εβδομάδες περίπου όταν μού έρχονταν οι λογαριασμοί ή είχα πραγματικά μια άσχημη μέρα συνήθιζα τον παίρνω τηλέφωνο και να του φωνάζω «είσαι πολύ λαλακας».

Κάθε φορά που το έκανα μου έφτιαχνε τη διάθεση.

Όταν κάποτε έκανε την εμφάνιση της η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω τα «θεραπευτικά» τηλεφωνήματα στον «μ…..κα». Έτσι τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του είπα:

– Γεια, είμαι ο John Smith από την τηλεφωνική εταιρεία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά για την νέα υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων.

Εκείνος μου φώναξε «ΟΧΙ!» και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Τον ξανακάλεσα αμέσως και του απάντησα «πως να το ξέρεις αφού είσαι μ…..κας!».

Μια μέρα, καθώς πήγαινα στο μαγαζί και ετοιμαζόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο μου στο parking, ένας τύπος με μια μαύρη BMW μου έκλεισε το δρόμο και μου πήρε τη θέση, που τόσο υπομονετικά περίμενα, για να παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Κορνάρισα και του φώναξα ότι αυτή η θέση ήταν δική μου, καθώς ήμουν εκεί πολύ πριν από αυτόν. Ο κόπανος, επιδεικτικά με αγνόησε, αλλά για καλή μου τύχη πρόσεξα, ότι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, υπήρχε ένα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα το στυλό και σημείωσα το τηλέφωνο του.

Δύο μέρες αργότερα, και αφού είχα καλέσει τον «πρώτο μ…..κα» (τώρα, είχα βάλει το τηλέφωνο του στην αυτόματη κλήση), μου ήρθε η ιδέα να καλέσω και τον μ…..κα με τη BMW.

Τηλεφώνησα και μία φωνή απάντησε «Έμπρός;».
– Είστε αυτός που πουλάει μια μαύρη BMW ,του λέω.
– Ναι, ακριβώς, μου απαντάει.
– Μήπως μπορείτε να μου δώσετε την διεύθυνση σας για να έρθω να δω το αυτοκίνητο από κοντά ; τον ρωτάω.
– Βεβαίως,μένω στη οδό 1802 West 34th Street. Είναι ένα κίτρινο σπίτι, και ακριβώς απ” έξω είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.
– Και πώς λέγεστε; τον ρώτησα.
– Το όνομα μου είναι Don Hansen, απάντησε.
– Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να περάσω από εκεί, Don;
– Φτάνω στο σπίτι γύρω στις 5 το απόγευμα.
– Άκου, Don, μπορώ να σου πω κάτι;
– Ναι;
– Don, είσαι μ…..κας!
Το έκλεισα και αποφάσισα να βάλω και το δικό του τηλέφωνο στη αυτόματη κλήση.

Τώρα, όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, είχα 2 μ…..κες να καλώ.

Ωστόσο, μετά από κάποιους μήνες αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων και στους 2 μ…..κες, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου έδινε την ίδια χαρά όπως παλιά.

Μια μέρα τηλεφώνησα στον μ…..κα #1.
– Γεια
– Είσαι μ…ας!, (αλλά δεν το έκλεισα αυτή τη φορά)
– Είσαι ακόμα στη γραμμή; με ρώτησε.
– Φυσικά» απάντησα.
– Σταμάτα να μου τηλεφωνείς, μου φώναξε ουρλιάζοντας.
– Ανάγκασε με, του απάντησα..
– Ποιος είσαι ρε; με ρώτησε.
– Λέγομαι Don Hansen.
– Αλήθεια; Και που μένεις αν επιτρέπεται;
– Μένω στην οδό 1802 West 34th Street, μ…κα . Είναι ένα κίτρινο σπίτι και ακριβώς μπροστά είναι παρκαρισμένη μια μαύρη BMW.
Τότε μου λέει:
– Έρχομαι από εκεί τώρα!! Don και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να προσεύχεσαι.
και του απαντάω:
– Ναι, τώρα φοβήθηκα, μ…κα!

Έπειτα, πήρα τηλέφωνο τον μ…κα #2.
– Εμπρός; απάντησε.
– Γεια σου μ…κα
Τότε εκείνος φώναξε:
– Αν μάθω ποιος είσαι…
– Τι θα κάνεις; του απάντησα.
– Θα σου κόψω το κ…λο, μου ξεκαθάρισε.
Τότε απάντησα:
– Λοιπόν μ…κα, να η ευκαιρία που έψαχνες. Έρχομαι τώρα σπίτι σου!

Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας ότι ετοιμαζόμουν να σκοτώσω το gay εραστή μου, ο οποίος μένει στη 1802 West 34th Street.

Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το Channel 13 και τους ανέφερα για ένα πόλεμο συμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη West 34th.

Μπήκα γρήγορα στο αυτοκίνητο μου και κατευθύνθηκα στη West 34th.

Όταν έφτασα εκεί είδα 2 τύπους να πλακώνουν αλύπητα ο ένας τον άλλο, μπροστά σε 6 περιπολικά, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και το πλήρωμα του Channel 13.

Τώρα πραγματικά αισθανόμουν καλύτερα

μπλιάξχαχαχα (+33 σκόρ, 18 ψήφοι)
Loading...

, , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε