Απορριπτική επιστολή του άντρα προς τη γυναίκαΜετά από την επιστολή των γυναικών ήρθε και αυτή των αντρών …

Αγαπητή Υποψήφια,
Μετά από τον διαγωνισμό της …../……../200… , με λύπη μου σε πληροφορώ ότι βρέθηκες ακατάλληλη. Όπως ήδη γνωρίζεις, ο Διαγωνισμός ήταν αδυσώπητος, και δεκάδες υποψήφιες πήραν μέρος. Με άλλα λόγια, μην το πάρεις κατάκαρδα. Ξεπέρασε το !!!


Ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί σε ένα εξάμηνο (αλλαγή σεζόν), οπότε μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, εφ” όσον συμμορφωθείς με τα ακόλουθα.


Ακόμη κι αν δεν πάρεις μέρος σε προσεχή Διαγωνισμό, η Αίτηση σου θα παραμείνει στα αρχεία μου, και θα επικοινωνήσω μαζί σου, αν σε χρειαστώ στο μέλλον (φέρε και μία φίλη σου μαζί).


Για να είσαι όμως πιο τυχερή στις μελλοντικές σου ερωτικές υποψηφιότητες, σου παραθέτω τους λόγους που κρίθηκες ακατάλληλη :

 1. Το όνομα σου είναι απαράδεκτο. Αν το μάθουν οι φίλοι μου, έχει να πέσει η ξεφτίλα του αιώνα.

 2. Τα σχόλια σου την ώρα του έρωτα “Που είναι ο Σκηνοθέτης?? “, “Γύρισμα”, Πάμε πάλι” δεν συμβαδίζουν με το σχολείο στις καλόγριες και την υποτιθέμενη ερωτική απειρία σου.

 3. Έχασες στο ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. Μίλαγες ασταμάτητα και ξεπέρασες το όριο της μίας ώρας,

 4. Μου στέλνεις λάθος μηνύματα στο κινητό. Με λες “Μπάμπη μου”, ενώ με λένε Νίκο. Και μη μου ξαναπείς οτί το “Μπάμπης” μου πάει καλλίτερα !!!

 5. Μου πέφτεις μεγάλη. Έχεις τελειώσει το δημοτικό και δεν σου χωράει η στολή της Κοκινοσκουφίτσας !

 6. Μου πέφτεις μικρή. Ψάχνω μία ώριμη γυναίκα, με τις επιδόσεις της Εμμανουέλλας και την τρυφερότητα της Μανούλας.

 7. Είσαι πολύ αδύνατη, χωρίς καμπύλες. Βάλε δέκα κιλά και ξανακάνε αίτηση.

 8. Είσαι πολύ χοντρή. Χάσε δέκα κιλά, κι όταν σου χωρέσει άνετα το Βραζιλιάνικο τάγκα (επισυναπτόμενο) ξανακάνε αίτηση.

 9. Έχεις μεγάλα δόντια, ενώ εγώ ψάχνω γυναίκα με τα ούλα της.

 10. Με απογοήτευσε η αδυναμία σου να φτιάξεις Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, Ηπειρώτικη πίττα, να σιδερώσεις τις πιτζάμες μου σωστά (με τσάκιση), και να έχεις το δείπνο έτοιμο την σωστή ώρα και στην σωστή θερμοκρασία, με κατάλληλο κρασί, ντεκόρ, και οπτικοακουστικά εφφέ.

 11. Η ακαταστασία σου σε συνδυασμό με την απαίτηση σου να πάρουμε οικιακή βοηθό και να την πληρώνω εγώ, είναι αποκαρδιωτική. (Μπορώ όμως να προσλάβω μία βοηθό για προσωπική μου ευχαρίστηση).

 12. Αρνήθηκες να ικανοποιήσεις τις ερωτικές μου φαντασιώσεις.

 13. Έπεσε στην αντίληψη μου ότι οι οργασμοί σου είναι ψεύτικοι.

 14. Μου άρεσαν τα σέξι εσώρουχα σου, αλλά είναι πανάκριβα και υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να σου τα αγοράζω εγώ.

 15. Δεν πληροίς τις αναλογίες της τέλειας γυναίκας (ύψος, βάρος, μέγεθος στήθους, περιφέρεια μέσης, Βραζιλιάνικα οπίσθια).

 16. Παρ” όλα αυτά, εάν δεχτείς να με υπηρετείς πιστά, και να ικανοποιείς τις σεξουαλικές αδυσώπητες ορέξεις μου αναντίρρητα, η αίτηση σου θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπ όψιν. (Πληροφορίες εντός)

Μετά τιμής,
——————–

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , , , ,

Σχολιάστε