Μαργαριτάρια μαθητών από γραπτά και γραμμένα σε ταμπέλες  Παρθένο δάσος είναι το δάσος , όπου το χέρι του ανθρώπου δε πάτησε ποτέ πόδι . (από μαθητική έκθεση)

Ελπίζουμε να μην το ακούσει η μύτη και τυφλωθεί ….  Προσοχή !! Το ξενοδοχείον δε διαθέτει σάουνα. Σάουνα λένε τη σκύλα του βενζινά δίπλα και γίνεται μπέρδεμα με το όνομα που ακούγεται όλη την ώρα . (Επιγραφή σε ξενοδοχείο)

Να δείτε που αν γεννήσει η σκύλα σίγουρα ένα από τα κουταβάκια θα το λένε χαμάμ ή και αν τους πιάσει οίστρος ιαματικά λουτρά !!!!  Η γωνία στη κορυφή του τριγώνου λέγεται Αγωνία. Στον πάτο της βάσης δεξιά και αριστερά λέγονται Παταγωνία. (από διαγώνισμα Γεωμετρίας)

της φίσλερ είναι το παιδί 1+1=4 !!!  Οι βιταμίνες βρίσκονται ανάμεσα από τις αλφαμίνες και της γαμαμίνες. (Διαγώνισμα Ανθρωπολογίας)

Γ***τα με κεφαλαία γράμματα….  Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο της Καινής Διαθήκης ;
  Το πρώτο βιβλίο της Καινής Διαθήκης ήταν ένα κόκκινο με κάτι γραμματάκια μαύρα. (από .. Θρησκευτικά )

Θρησκευτικά και εγώ κάτι τέτοια έγραφα και έμεινα μετεξεταστέος στην Β Λυκείου  Η μητέρα μου είπε πως το πιο πολυέξοδο όχημα είναι το καροτσάκι του σουπερμάρκετ Καίει 50 ευρώ κάθε 5 μέτρα. (από έκθεση δημοτικού)

Αυτά είναιαιαιαιαιαιαιιι  Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις , άλλο είναι το μήλο του Αδάμ και άλλο του Νεύτωνα. (Θρησκευτικά)

όχι στη Φυσική ήμουν καλός 🙂  Ρε παιδιά αυτή η κοπέλα είναι πολύ θεοσεβούμενη. Πραγματική ιερόδουλη . (Αγνώστου )

του χρωστάμε όμως χάρη αυτό θα γίνει ατάκα να το θυμηθείτε  Παιδιά μου δε σας έχω πει ποτέ ψέμματα και ούτε πρόκειται να σας ξαναπώ. (καθηγητής απευθυνόμενος στην τάξη)

νο κόμεντςμπλιάξχαχαχα (+2 σκόρ, 1 ψήφοι)
Loading...

, , ,

Σχολιάστε