Κουνελάκια , σκυλιά και οι γείτονεςΣε χωριό ένα ζευγάρι έχει στο σπίτι του 2 κουνέλια ράτσας που έχουν κερδίσει και διαγωνισμούς Μεγάλη αγάπη για τα κουνέλια και φυσικά περηφάνια Τα έχουν αμολημένα στην αυλή και έχουν κι ένα μικρό σπιτάκι να κοιμούνται …
Στο διπλανό σπίτι ένα άλλο ζευγάρι έχει 2 σκυλιά . Φυσικά, τα προσέχουν και φροντίζουν να μην βγουν έξω από το σπίτι και να είναι μόνο στην αυλή τους. Κάποια μέρα το ένα από τα 2 σκυλιά κατάφερε και το έσκασε …
Γυρίζοντας, κουβαλούσε στο στόμα του κάτι σχετικά μεγαλούτσικο και άσπρο . Το βλέπει ο άντρας και τρέχει και το αρπάζει… Φυσικά, ήταν ένα από τα κουνέλια !!!
Τον έπιασε τρέλα και δεν ήξερε τι να κάνει. Ύστερα από σύσκεψη με τη γυναίκα, το καθάρισε από τα χώματα και πήγε κρυφά και το έβαλε στο σπιτάκι των κουνελιών, πιστεύοντας ότι όταν το βρουν θα νομίσουν οτι απλά πέθανε..
Πέρασαν 5-6 μέρες και δεν ακούγονταν τίποτα από το διπλανό ζευγάρι με τα κουνέλια Για να βεβαιωθεί οτι δεν τους ψυλλιάστηκαν οι διπλανοί, πάει ο άντρας να ρωτήσει πως τα πάνε:
– Γεια, τι γίνεται? Καλά?
– Καλά, εσύ?
– Καλά, καλά. Σίγουρα είστε εντάξει? δεν σας ακούω τώρα τελευταία…
– Τι να σου πω?
Η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ καλά.
Πέθανε το ένα κουνέλι και το θάψαμε και την άλλη μέρα το βρήκε στο σπιτάκι του !!!!!!!!!!

μπλιάξχαχαχα (+2 σκόρ, 1 ψήφοι)
Loading...

, , ,

Σχολιάστε