Ξενοδοχείο στην ΑθήναΈνας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο. Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονται δυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο τσοπάνης, τι να κάνει, τις πηδάει.

Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωμάτιο.
-Τι χρωστάω; λέει ο Βλάχος.
-Χρωστάς;, λέει ο υπάλληλος, «πάρε και 300 € !. Ξαφνιασμένος ο τσοπάνης πηγαίνει στο χωριό για να πει τι του έτυχε στην πρωτεύουσα. Πηγαίνει στο καφενείο και λέει με υπερηφάνεια τι του είχε συμβεί, όμως κανείς δεν τον πίστευε. Λέει ο Βλάχος αφού δε με πιστεύετε στείλτε το δήμαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια τα λεγόμενα μου.
Πράγματι πάει ο Δήμαρχος στο ίδιο μέρος. Το βράδυ που κοιμόταν πετάγονται μέσα από το σκοτάδι δύο γκομενάρες και τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο άμοιρος (αν και παντρεμένος) τις πηδάει.!!!
Πάει να πληρώσει την άλλη μέρα:
Δήμαρχος: «Τι χρωστάω;»
Υπάλληλος: «Χρωστάς;», «Πάρε και 300 €».
Ενθουσιασμένος ο δήμαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού, μα και πάλι κανείς δεν τον πίστευε. Αγανακτισμένος ο δήμαρχος λέει:
-Αφού δε με πιστεύετε στείλτε τον παπά του χωριού.
Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει (σίγουρος για το αντίθετο απο τα λεγόμενα) πάει στο ίδιο ξενοδοχείο. Το βράδυ που κοιμάται πετάγονται δύο γυναικάρες τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο παπάς υποκύπτει ενώπιον του Κυρίου. Την άλλη μέρα πάει να πληρώσει:
Παπάς: «Τι χρωστάω τέκνον μου;
Υπάλληλος: «Χρωστάς;», «Πάρε και 2000 €.»
Παπάς: «Μα γιατί τέκνον μου εμένα μου έδωσες 2000 € και στους άλλους δύο που ήρθαν 300 €;» και απαντάει ο υπάλληλος:
-Τι να κάνουμε πάτερ, πρώτη φορά γυρνάμε τσόντα με παπά.

μπλιάξχαχαχα (+12 σκόρ, 9 ψήφοι)
Loading...

, , , , ,

Σχολιάστε