ΓΑΜΟΣ… MASTERCARD



Θα σας αρέσει αυτός ο τύπος!!!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία για ένα πρόσφατο γάμο που έλαβε χώρα στην Astoria, NY. Έγινε αναφορά στην τοπική εφημερίδα και στην εκπομπή του Τζέι Λένο.

Ήταν ένας μεγάλος γάμος με περίπου 600 καλεσμένους… Στη δεξίωση μετά το γάμο, ο γαμπρός ανέβηκε επάνω στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στο πλήθος…

Είπε λοιπόν:

– Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε, πολλοί από σας από την Ελλάδα.. σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σ” αυτή την ευτυχισμένη μας στιγμή!!!
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την οικογένεια της νύφης, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον πεθερό μου για την τόσο θερμή υποδοχή στην δική του.

Ως ένδειξη της βαθιάς του εκτίμησης του είπε, ότι ήθελε να δώσει στον καθένα προσωπικά ένα ιδιαίτερο δώρο μόνο από αυτόν. Έτσι, στερεωμένο με κολλητική ταινία στο κάτω μέρος της καρέκλας όλων των παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων και των προσκεκλημένων, ήταν ένας φάκελος. Είπε ότι αυτό ήταν το δώρο του σε όλους, και τους ζήτησε να ανοίξουν τους φακέλους.

Μέσα σε κάθε φάκελο υπήρχε ένας 8×10 γυαλιστερό άλμπουμ της νύφης ενώ έκανε σεξ… με τον κουμπάρο. Ο γαμπρός είχε κάποιες υποψίες μερικές εβδομάδες νωρίτερα και είχε προσλάβει ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ να τους παρακολουθήσει. Το αποτέλεσμα της παρακολούθησης, ήταν στα χέρια τους…

Αφού στάθηκε 5-6 λεπτά, απλά βλέποντας τις αντιδράσεις των φιλοξενουμένων, στράφηκε προς το άναυδο πλήθος και είπε:

– Την κάνω από “δω!!! Εσείς μπορείτε να μείνετε εδώ και να γιορτάσετε μ” αυτήν την πουτ@ν@…

Ακύρωσε το γάμο πρωί-πρωί. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν ματαιώσει το γάμο, αμέσως μετά την ανακάλυψη της παράνομης σχέσης, αυτός ο τύπος ακολούθησε την διαδικασία, την τελετή, σαν να μην συνέβει τίποτα…

Η εκδίκηση του:

Άφησε τους γονείς της νύφης να πληρώνουν πάνω από 92.000$ για μια 600 ατόμων τελετή και δεξίωση και το καλύτερο από όλα, έκανε ρεζίλι την νύφη και τον κουμπάρο μπροστά σε 600 φίλους και την οικογένεια τους… Αυτός ο τύπος έχει @χίδι@ στο μέγεθος καμπάνας εκκλησίας.

Δεν νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια «MasterCard, αξία ανεκτίμητη», διαφήμιση από αυτό; Ας κάνουμε μια δοκιμή…

  • Πολυτελής γαμήλια δεξίωση για 600 άτομα, μέλη της οικογένειας και φίλους… 92.000$.

  • Φωτογραφίες του γάμου εορτάζοντας την περίσταση… 4.000$.

  • Υπερπολυτελής διαμονή δύο εβδομάδων για μήνα του μέλιτος στη Μύκονο… 8500$.

  • Το βλέμμα στο πρόσωπό του καθενός όταν βλέπουν τις φωτογραφίες της νύφης και του κουμπάρου να γ@μιούνται… ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν ν” αγοράσουν, για όλα τ” άλλα υπάρχει η… MASTERCARD…!!!

μπλιάξχαχαχα (Δεν υπάρχει βαθμολογία)
Loading...

, , , , , ,

Σχολιάστε